Your cart

Vi som jobbar


Första tävlingscykeln fick jag när jag var 10 år gammal.15 år gammal cyklade jag med bara min bästa kompis från Paris till Köpenhamn och innan vi fyllde 18 hade vi cyklat över Alperna och runt Medelhavet.

Kärleken till cyklar fortsatta växa med första jobbet hos Sögreni i Köpenhamn i 1981. Sögreni finns idag med i utställningar hos många museer och har samarbeten med Swedish Design House Källemo, Georg Jensen, Terence Conran,,,http://sogrenibikes.com/

DINvelo försöker med - Performance Personalized - fånga det som skall till för att få de absolut bästa upplevelserna på cykel och de upplevelser som bara går att få på cykel.

Vilka upplevelser du vill ha, bestämmer du. De kan vara allt från att bevisa för dig själv att du kan ta dig runt Vättern, genomföra en triathlon, ta cykeln till Beijing, vinna ett SM eller satsa på en karriär i ett pro-lag.

Med vår kompetens och unika tjänster har vi hjälpt många atleter i det absoluta toppskiktet att nå sina mål. Med de absolut mest krävande kunder som referens är sannolikheten stor, att vi kan hjälpa de flesta cyklister och förhoppningsvis även dig?

Vi har tillgång till marknadens bästa cyklar. Pinarello t.x. - den mest vinnande cykel i Tour de France. Pinarello har kommit först till Paris med cyklister som Pedro Delgado, Miguel Indurain, Bjarne Riis, Jan Ulrich, Oscar Pereio, Bradley Wiggins och Chris Froome.

Det är lätt att fokusera på cyklar och cyklister:-)

Vårt fokus ligger på interaktionen mellan cykel och cyklist och det är vår övertygelse, att en cyklists prestanda på en cykel aldrig blir bättre cykelns anpassning till cyklisten.

Vår ambition är att ha allt och kunna allt som gör precis din cykel till DIN - Performance Personalized i sin enkelhet.

Förebilden är Eddy Merckx. Världen har aldrig sett en bättre cyklist och kanske knappt en bättre atlet. Eddy Merckx var besatt av sin cykel-anpassning och jobbade på den tiden med en av världens bästa cykelbyggare - Ugo de Rosa - som lärde Merckx att bygga cyklar. Vi kan även bygga Merckx cyklar till våra kunder.

Oaktat vilken cykel du har eller vill ha, kan vi hjälpa dig med de senaste och mest moderna hjälpmedel inom prestanda och BikeFit.

DINvelo vill vara en lokal butik med hög kompetens och engagemang samtidigt som community'n vi har kring oss skall bygga på lokala entutiaster och legender som de Rosa och Merckx.