Your cart

DINvelo CK


 

Dinvelo CK är en cykelklubb som startades under slutet av sommaren 2013 av Patrik Rosén, Rasmus Brenter och Peter Hugod.

Läs mer från respektive grupp inom klubben nedan!

Dinvelo Landsväg

Dinvelo Triathlon

Dinvelo XC MTB

Medlemmarna i laget har ett stort intresse för Landsväg, Mtb och Triathlon men med olika ambitionsnivåer. Varje medlem är unik och har genom detta en viktig roll i föreningen. Medlemmarna är prestigelösa mot varandra och ställer upp för laget. Sammanhållning och prestigelöshet är ledord. Eftersom varje medlem tränar och tävlar för Dinvelo så innebär det att Dinvelo/Dinvelo CK förutsätter att cyklisterna både under tävling och träning följer de regler som gäller samt uppträder med föredöme i trafiken. Att vara artig i trafiken både mot övriga cyklister men även mot andra är en självklarhet. Lika självklart är det att låta hornen växa ut under tävling.

Dinvelo CK har tre st olika satsningar inom klubben, Dinvelo Racing, Dinvelo Triathlon och Dinvelo XCRT och är idag ca 35 medlemmar. Vi välkomnar dessutom athleter utan tävlingsambitioner som vill hjälpa till att styra klubben.