Your cart

Superpriser på kläder från Assos


Världens bästa cykelkläder?

 
Sommarsäsongen är slut sedan länge och vi är inne i den mörkare och kallare delen av året. Jag vet att det inte påverkar er så mycket mer än att ni ställer undan sommarcykeln och plackar fram er cyclocross eller mountainbike och kör mer på dessa.
 
Vi på Dinvelo har haft en mycket bra säsong och år så här långt, det är en strid ström av kunder eller potentiella kunder i butiken och vi upplever att vi lyckas uppnå den stämning i butiken som vi önskar. Vi är inte klara med allt men vi är en god bit på väg och det är förstås er förtjänst. Vi har en bra blandning av erfarna cyklister och de som inte har cyklat så mycket tidigare, och vi får en chans att lära oss mycket genom att lyssna till era upplevelse av våra produkter.
 
Årstiden kräver nu också varmare kläder och jag vill därför erbjuda det som i mina ögon är världens bästa cykelkläder, Schweiziska ASSOS till extremt bra priser. Jag har fört en dialog med dem under en längre tid och är nu glad att kunna erbjuda ett urval av deras produkter till julklappspriser till er som på olika sätt stöttat Dinvelo sedan starten.
 
Passa på att köpa en julklapp till dig själv eller till någon annan som du tycker om och som du anser förjänar bra kvalitet.
 
Vi vill på det här sättet säga God Jul, tack för i år och hoppas på återseende även under 2016.
 
Vi har såväl tights som jackor och handskar för vintercykling till riktigt bra priser, titta in i vår webshop för mer information och för att beställa.

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published