Your cart

Nya mål för 2017 och resan fortsätter


Idag var det dags för uppföljning/uppstart med Bettina / Austroswede igen efter sommaren och semestern. Nytt tröskeltest inplanerat nästa torsdag, för att se nuvarande status, ska se om sommarens "slarv" visar sig eller om jag ligger kvar på ungefär samma nivå som vid förra testet... Vi kommer även gå igenom en hel del styrketräning, som kommer bli fokus under hösten/vintern/våren. Tillsammans med distanspassen då, för att fortsätta förbättra min fettförbränning. Kritiskt i ett etapplopp!

Jag kommer också skärpa till mig gällande kost-fusket som pågått under sommaren, ut med Pasta, Potatis och havregryn, in med Hirs, Quinoa och Bovete! 
Till nästa sommar måste jag ha full koll på mitt näringsintag! Min största utmaning väntar! Jag har anmält mig till Alpen Tour! Fyra stycken etapper på mellan 53-67km och 2400-3100 höjdmeter per etapp! (Sista etappen är en 14km TT med 1300 höjdmeter)

FOTO: REGINA STANGER
FOTO: REGINA STANGER

Ska bli otroligt att köra det loppet och ett perfekt nästa mål! 
Tänker även köra så många lopp jag kan i långloppscupen och cykelvasan såklart!

För att klara av Alpen Tour så måste jag komma överrens med min kramp och jag kommer behöva simulera 1h långa klättringar hemma i vinter på något sätt. Lutar åt att en bra trainer måste inköpas. På materialsidan så har även min Eddy Merckx 525 sålts och min Merida Big Nine Team är påväg. Nu är det fullsatsning på MTB som gäller, och jag kommer införskaffa en fulldämpad MTB inför vintern och nästa säsong. Jag tror jag har en del att tjäna på det, då jag inte är fullt så teknisk, och köper man en bra fulldämpad så är de inte så farligt tunga idag heller, runt 9-10 kilo bör den hamna på. Mer om det längre fram dock!Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published