Your cart

Mjölksyrachock och urladdning


Med väder som detta och ca 2 veckor utan cykel (kompis bröllop i Grekland inkl 3 extra dagar pga pilotstrejk) så klirar det ju rejält i cykelbenen! Onsdagar är Le Peloton dag! Var bara att ställa klockan på 04.45, göra cykeln redo, lägga fram kläder och lägga sig tidigt. Allt gick enligt planerna förutom att lägga sig tidigt, så det var en ganska trött jag som gick upp när klockan ringde. Dock visste jag ju att jag skulle vakna till ordentligt om ca en timme så det var bara att trycka en lättare frukost och bege sig ut i morgonsolen! 

För er som inte vet vad Le Peloton är så är det en samling cyklister som samlas 06.00 onsdagar och fredagar vid Urban Deli Sickla för att köra skiten ur sig under ungefär en timma. 

Då jag varit passiv ett tag så visste jag att det skulle bli ett chockartat uppvaknande som det iofs alltid blir, men jag hängde med bra och det var väl egentligen mot slutet då jag efter en lång backe agerade draghjälp för att dra tillbaka ett litet gäng som hade tappat klungan, tryckte på i 40km/h under någon minut eller två, sedan var mina ben HELT tömda och resterande tur tillbringades i svansen. 35.3km/h rullsnitt blev det iaf, vilket är PR för mig, snittpulsen på 169 bpm innebär att jag låg i mitt VO2max-område ungefär hela passet, skönt! :)

För tillfället ligger jag 2h efter mitt mål när det gäller träningsmängd, ska försöka få fason på det innan semestern drar igång om två veckor, då blir det 2 veckor i skärgården utan cykel följt av 2 veckor nere i Dalsland dit jag iaf kan få med mig MTB'n. Semestern inleds dock med Mörksuggejakten den 10/7, ska bli riktigt kul att se hur det går!

 

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published