Your cart

Slut på ledigheten, tillbaka till verkligheten!


Nu är påsken över och det är dags att bege sig hemåt. Helgen har tillbringats i Göteborg dit vi åkte i onsdags för lite mysigt påskfirande med familj. Cykeln fick följa med och jag har fått ihop 4 st pass sedan vi kom ner, känns bra! Har vid flera tillfälllen haft med mig cykeln ner, med resultatet att det blivit något enstaka pass bara. I söndags kväll hade jag 40 min kvar för att klara av mitt veckomål, tittade ut på ett typiskt göteborgs-väder, regn, blåst, 7 grader....härligt! 

Blev ändå ett ganska kul pass, stack ut och utforskade skogar i området, körde en skön backe som finns här några ggr och lekte helt enkelt.

Träningspassen har blivit GK1 och GK1-2, allt enligt plan, fortfarande lungt och kontrollerat. Blev en del turer söderut från Västra Frölunda genom Billdal bland annat, riktigt fint att cykkla längs vattnet där...konstant motvind dock! Bra träning :)

Väl hemma fortsätter våren (hoppas jag) och årets första lopp närmar sig! Har anmält mig till Lidingö MTB! Troligen för tidigt för att hoppas på något typ av resultat, så jag kommer troligen se det som ett bra träningspass och kommer ha som mål att köra igen om det kontrollerat. Vill inte veta av någon väggning, som har varit fallet i övriga lopp jag kört. Helt klart rent tekniskt bättre förberedd nu också! Och det är ju ett seedningslopp inför Cykevasan, så jag ska göra mitt bästa. Nästa tröskeltest kommer om några veckor, hoppas verkligen att min grundträning har gett något form av resultat. Fram tills dess är det bara att nöta på! I veckan kanske landsvägshojjen får vädra lite luft också, som lite omväxling!

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published