Your cart

Tråkväder och ländryggsproblem


Senaste dagarna har vädret verkligen inte bjudit in till någon fincykling, vilket innebär att jag ligger efter i mitt träningsschema. Måste få till 1-2 timmar idag och sedan får det bli ett längre pass i helgen. Rule #9 gäller ju, så det är bara att bita ihop. 

I måndags, innan misärvädret drog in så var jag tvungen att ta en kort tur på landsvägshojjen! Jag har bytt styrstam på den och suget var helt enkelt för stort. Veckan innan hade ju bjudit på grymt vår-väder och jag var redigt trött på att höra smattret från mina Ice Spiker mot torr asfalt. Det blev en kort 20 minuters tur, men vilken känsla! 525:an vädrade vårluft!

Monarken har fått gå varm istället, men längre pass än 1,5h tycker jag är svårt att få ihop på den, man sitter lite konstigt och efter en film/dokumentär/cykellopp att följa så är man rätt less. Kollade på filmen Pantani, The Accidental death of a cyclist, och följde även Kuurne - Brussel - Kuurne, från Monarken!

Nästa vecka är det dags för ett BIA test med Austroswede igen, ska bli spännande att se om jag förändrat vätskebalansen och övriga värden något!

Imorse drog det till i ländryggen när jag skulle lyfta upp vår dotter Elvira, har gett sig lite nu, och tror det blir bättre om jag kommer ut på cykeln idag, så jag siktar på ett pass senare i eftermiddag!

Trevlig helg alla! Håller tummarna för en bra träningshelg!


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published