Your cart

Det här med småbarn...


...är ju helt magiskt på många sätt! Men jag lyckas med jämna mellanrum åka på förkylningar och i tisdags var det dags igen. Först igår var första morgonen sedan i tisdags som jag vaknade utan taggtråd i halsen, yay!

Sedan i tisdags har det alltså varit passivt, promenader, lite styrketräning hemma och vila. 
Jag har fortsatt att äta som en häst, och cykelsuget har vuxit och vuxit. Lite trist att åka på en förkylning efter att ha kommit igång så himla bra. 

I morse efter lämning hos dagmamman så stack jag ut en timme iaf, lite lugn rull för att påminna benen vad det här handlar om. På torsdag är planen att jag ska till Austroswede och köra det där 90 minuters passet med laktattester varje kvart , får se om jag hinner ut i eftermiddag/kväll en timme innan dagishämtning och sedan köra ett pass imorrn också för att sedan vilja lite på onsdag. Lyssnar dock igenom Jonas Coltings poddar och han sågar ju myten om att man behöver vilodagar, men just nu följer jag min coach till punkt och pricka, annars vore detta projekt ganska meningslöst :)

Mellis med kvarg, banan, flingor (glutenfria), goji. Rågknäcke med keso och örtsalt, latte på sojamjölk.

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published