Your cart

Starten har gått!


Efter fystesterna hos Austroswede var jag grymt taggad att komma igång! 
Receptet för mig (som jag kommer redovisa tydligare efter torsdag) är lågintensiva pass, många och långa (så bra det går att pyssla ihop en vardag med två småbarn, jobb osv). Har ändå legat i och körde dubbla pass fredag (90 och 120 min), vilade lördag, hade med mig cykel till middag hos mina föräldrar i Solna i går, cyklade hem och försökte sträcka ut och ta så mkt omvägar som möjligt, fick ihop en timme iaf. Och nu imorse fick jag till 40+25 min ungefär. Blir ett 120min pass imorrn hoppas jag om jag får ihop det mellan möten, vila onsdag och sedan mer tester på torsdag!

Rundan Älvsjö-Västerbron-Alvik-Ekerö-Slagstafärjan-Skärholmen-Älvsjö är ganska trevlig då den bjuder på lite båtåka för 10:- och en välförtjänt vila! Det blåste rätt rejält i fredags och det var duktigt svårt att hålla sig under 135 bpm, man vill gärna trycka på för att komma framåt, kan inte gått mer än 14-15 km/h när det blåste som mest!

Passens snittpuls har som sagt legat på 130-135bpm och jag har varit försiktig i uppförsbackarna, tror jag haft 156 som maxpuls de senaste 5 passen! Tråkigt kanske en del tänker, men det har varit rätt mysiga turer. P3 dokumentär i öronen och en härlig sightseeing av Stockholm! En rejäl ovana för mig, men resultatet har varit att jag kommit hem ganska fräsch och känslan att kunna sprätta till i en uppförsbacke, även under den sista kvarten av passet, och uppleva att jag faktiskt återhämtar mig relativt snabbt är en grym känsla! I normala fall brukar befinna mig i "limp mode" sista kvarten/halvtimmen och precis klarar av att föra cykeln framåt, HELT stum av syra.

Här hittar ni mina pass förra och denna vecka!

https://www.strava.com/athletes/539051

Utsikt över västra delarna av Stockholm, från en öde bro mellan Alvik och Essingeöarna. Ett försök att förlänga turen från söndagsmiddagen hos föräldrarna i Solna.

Efter BIA-Kroppsanalysen och analysen av laktat-testerna på Torsdag återkommer jag med ett till inlägg!

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published