Your cart

Knäproblem och comeback


Sist jag postade så vad jag laddad inför Lidingö MTB som skulle bli mitt första lopp sedan detta träningsprojekt drog igång. Det skulle även kunna bli det första loppet att genomföra med en plan, utan att vägga halvvägs, vilket brukar vara standard annars. Det var även min absolut bästa chans att seeda mig till Cykelvasan. 

På onsdagen så fick jag problem med mina knän, när det var som värst på fredagen, så kunde jag knappt sitta med knäna böjda, utan var tvungen att sträcka ut benen för att det inte skulle börja värka rejält. Har haft exakt samma problem en annan gång. En gemensam nämnare för dessa två gånger är att jag hållt igång rätt bra med något pass per dag, och sedan tar 2-3 dagars paus, helst sammanfallande med lite bilåka. Vet inte vad det beror på men man ska helt enkelt aldrig sluta att träna. Under söndagen och måndagen så blev knäna bättre, och jag tog en lugn 2h tur i söndags som kändes helt ok. Lite stel på kvällen, men helt ok. Idag är det vilodag, har enbart lämnat och hämtat barnen med cykeln. Imorrn (onsdag) är det tröskeltest hos Austroswede igen! Ska bli sjukt spännande att se om man kan se någon skillnad!

Nu måste jag för övrigt hitta ett lämpligt lopp att köra för att seeda mig inför cykelvasan. Lutar väl åt Mörksuggejakten och Finnmarksturen, vi får se!

Sommaren är här och nu är det episkt att cykla! Härligt!


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published